lauantai 5. marraskuuta 2016

Haritus 25

Skotlannin keikka, osa 1

Viikolla 42 (14.10. - 23.10.) oltiin Hanna ja Petrin luona Skyellä kylässä. Muutama kommentti reissusta. Jostain syystä emme Skotlannissa ole vielä koskaan saaneet autovuokraamosta sitä autoa minkä olemme varanneet. Nyt varasimme Fiat 500:sen - sattuneesta syystä (olisi ollut mukava sillä kurvailla), mutta saatiin taas kerran Vauxhall Meriva. (http://www.vauxhall.co.uk/vehicles/vauxhall-range/cars/new-meriva/overview.html)
Olihan se isompi auto, mutta moottori ihan alitehoinen. Hauskaa oli kaappariovet, eli takapenkille vievät ovat aukenivat eri suuntaan, katso kuva. En ikinä ostaisi, Fiat hakkaa tämän ihan kirkkaasti.

Skotlannissa meillä oli pieni rakennusprojekti: purettiin talon lasiveranta pois ja rakennettii seinä tilalle. Yksi penkki myös kasattiin. Tässä muutama kuva projektista ja muusta.

Aluksi kiitokset KLM:lle. Leena sai Helsinki - Amsterdam välillä aamupalan. Emme unohda tätä pientä elettä.

Nyt projektiin:
Jo hieman purettu.
Seinään runkoa.
 Ovi paikallaan.

Valmis.

Skotlantia, osa 2

Käytiin myös parilla kävellyllä. Tässä kuvia reissusta Talisker House nimiseen paikkaan. Katsokaa: https://canmore.org.uk/site/173466/skye-talisker-house







Ja niinkuin näkyy Skyellä on aina hieno keli :)

Toinen reissu tehtiin Hannan ja Petrin talolta nousten ylämäkeen. Tässä muutama kuva - tästä ymmärtää miksi paikka on niin rakas heille.





Skotlanti, osa 3 - kala-auto

Kirjoitin tästä jo viime vuonna, eli Skyellä käy kerran viikossa kiertävä kala-auto myymässä kalaa kaikissa muodoissa ja myös vihanneksia. Myyjä oli saanut hommattua uuden auton, joten varmaankin kauppa käy? Miten voi olla, että meillä Suomessa homma ei toimi?


Ja ostimme Haliputtia (Pallasta) ja paistoin voin kanssa pannulla - todella hyvää !!

Lumi tuli

Ensilumi tuli 2.11. - aika aikaisin? Ja lumi jäi maahan, sitä on vieläkin. Jotenkin hauskaa ja kirkasta.
 Nyt on lupa vaipua talviuneen?

Viikkojen ihmettely

Olemme selvittäneet mahdollisuutta saada suomalainen pönttöuuni (Tiilerin Aino) Skotlantiin. Nämä kun pysyvät lämpimänä 30 tuntia ja näissä on pelti.
Olemme nyt saaneet tarjouksen, jota pohdimme - rahti onnistuu ja muurari matkustaisi katsomaan Glendaleä. Mietitään - olisi hauska juttu ja projekti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti