tiistai 22. maaliskuuta 2016

Haritus 16

Skotlantiin

Viime viikonloppuna suunnittelin saunan, joka syntyy Skotlantiin, jos ja kun kuu ja tähdet ovat oikeassa asennossa (kyllä se sinne tulee). Milloin tämä asento tapahtuu, on vielä heiman auki. Ehkä jo lokakuussa... ei osaa sanoa.

Tässä muutama kuva - kaikki kommentit otetaan riemulla vastaan. Oli kyllä mukava pyöritellä 3D:tä. Ja kyllä siinä Kytösen saunan kaikuja on, vai mitä? Rakenneselostus: hirsiseinät (http://www.loghomescotland.co.uk/), katto kivilaattoja, lautteet tulevat siitä puusta mitä saadaan. kiuas on suunniteltus olevan Veto (http://www.vetokiuas.fi/puukiukaat/). Perustus olisi tarkoitus tehdä ruuvipaalulla (http://www.paaluperustajat.fi/) ja lattia 18 mm vesivaneria.








Semmoinen teos. Katsotaan mitä paikallinen arkkitehti sanoo :) Vien hänelle lainaan saunan suunnittelusta kertovan kirjan - josko vaikka yhteinen kieli löytyisi?

Mutta nyt torstaina 24.3. KLM kuljettaa klo 18:05 alkaen meidät Amsterdamin kautta Glasgow:hun, taksilla kentältä EasyJet -lentoyhtiön halpahotelliin yöksi - ei ole huonessa ikkunaa - ja aamulla Glasgow:n bussiasemalta paikallisella bussilla kohti Skyetä. Raportti reissun tapahtumista myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti